Πρακτικα Συνελευσης 29/5


Από τις 18:00 ο κόσμος στην πλατεία μοιράζει το ψήφισμα.
Κρατήσαμε μια λίστα ομιλητών για να ξεκινήσουμε μια συζήτηση. Ο κάθε ομιλητής είχε στην διάθεσή του 3 λεπτά να εκφράσει την άποψη - πρόταση - προβληματισμό του.
- Αριστείδης: Ξεκίνησε να διαβάζει την ανοιχτή επιστολή του Μ. Θεοδωράκη προς τους αγανακτισμένους , ξεπέρασε κατά πολύ τα 3 λεπτά.
- Άγγελος: Δεν εκφράζει όλο τον κόσμο της πλατείας ο Θεοδωράκης, στην συνέλευση στην πλατεία να μην διαβάζουμε ή να μιλάμε σαν πολιτικοί αλλά σαν απλοί πολίτες. Ο κάθε ομιλητής να μην ξεπερνάει τα 3 λεπτά. Να σηκωθεί ο κόσμος από τις καφετέριες. Να ενισχυθούν οι ομάδες που λειτουργούν στην πλατεία. Καλύτερη ιδέα τις 3 τελευταίες μέρες ήταν η κατάληψη του Νοσοκομείου ώστε να έχουμε για μια ημέρα δημόσια και δωρεάν υγεία.
- Πρόταση για 24ωρη παραμονή...
στην πλατεία από τουλάχιστον 2 ανθρώπους (ένας προσφέρθηκε να βρίσκεται εδώ συγκεκριμένες ώρες της ημέρας).
- Μιχάλης: Πρόταση για υπογραφή – μήνυση ως αγανακτισμένοι απέναντι στην κυβέρνηση και στήριξη μέσω υπογραφών της ήδη υπάρχουσας μήνυσης που έχει κάνει ένας γιατρός στον πρωθυπουργό και τους 300 βουλευτές για εσχάτη προδοσία.
- Γιώργος: Ωραίο αυτό που γίνεται εδώ. Να το δούμε έξυπνα το πως μας μεταχειρίζεται το σύστημα, ώστε να μην καταφέρουν να μας κερδίσουν αλλά όχι από τα σπίτια μας, ενεργά από την πλατεία.
- Γιάννης: Άρση βουλευτικής ασυλίας;
Να πληρώσουμε το χρέος;
- Πρώτη απόφαση: Οι αγανακτισμένοι της Άρτας θα συμμετέχουν την 1η Ιουνίου στις 11:00 στη συγκέντρωση – κατάληψη της γραμματείας του νοσοκομείου Άρτας, ώστε να μην πληρώνει ο κόσμος εισιτήριο 5 ευρώ για την εξέτασή του.
- Γίνεται διανομή DVD με το ντοκιμαντέρ Debtocracy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου