Ολοι ξανά στις Πλατείες

Σήμερα Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στην Πλατεια Αγιου Δημητριου μετά απο το καλοκαιρινο μας διαλειμμα συγκεντρωνομαστε για να οργανωθούμε!!!

2 σχόλια:

  1. Δελτίο Τύπου
    Πέμπτη 26/4 ώρα 18:15 - 20:00
    Στην ΝΕΤ, στην εκπομπή "Ο δρόμος προς την κάλπη" που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ντένια Σαρακίνη συμμετέχει ο Νότης Μαριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δελτίο Τύπου
    Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Νότη Μαριά με Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο


    Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» καθηγητής κ. Επαμεινώνδας (Νότης) Μαριάς , προκειμένου να ξεκινήσει από αύριο, επίσημα, την προεκλογική δραστηριότητά του, επισκέφθηκε σήμερα (φωτ.), κατόπιν αιτήσεως του, τον σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο.

    Ο κ. Μαριάς έγινε δεκτός, στις 13.30 το μεσημέρι , στην Αχιεπισκοπή Κρήτης, από τον κ. Ειρηναίο με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει σειρά θεμάτων που ρυθμίζονται από τα μνημόνια και θα επηρεάσουν καθοριστικά τη ζωή της εκκλησίας.


    Σε κλίμα ειλικρινούς σεβασμού διεξήχθη συζήτηση για την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της μέσα στο νέο πλαίσιο που δημιουργεί η πολιτικοοικονομική πραγματικότητα.


    Οι κύριοι Ειρηναίος και Μαριάς συμφώνησαν να έχουν σταθερή επικοινωνία και εξέφρασαν την διάθεση των για ανθρώπινη και θεσμική συνεργασία επ ωφελεία των ανθρώπων του Ηρακλείου και της Κρήτης συνολικά.


    Ο κ. Μαριάς ευχαριστεί τον σεβασμιότατο για την θετική ανταπόκρισή του στο αίτημα συνάντησης και παράλληλα, εκφράζει δημόσια την εκτίμησή του στο πρόσωπο και στο αθόρυβο έργο του προκαθημένου της τοπικής εκκλησίας.


    Επαμεινώνδας (Νότης) Μαριάς
    Καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεσμών στο Παν/μιο Κρήτης
    Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου
    Δν/ση: Λεωφ. Δημοκρατίας αρ.17 τηλ: 2810.300421, 2810.300422
    Κιν:6977.594022
    Email: notismarias@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή