Φωτογραφιες των δρασεων μας10 σχόλια:

 1. ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ .... ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΡΤΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΙΜΕΝΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑΥΤΟ ΨΥΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ , ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ . ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ Ν.Δ.ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ .ΜΕΓΑΛΗ ΖΙΜΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΥΦΑ .ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΕΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝ . ΛΕΤΕ ? ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΦΙΛΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΩΝ (ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΕΦΗ ) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΠΑΡΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΒΟΛΕΥΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΥΡΒΑΝΑΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΠΑΤΣΕΤ Η ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ Η ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ .ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ . ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΟΥΙΖ .
  ΠΟΣΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ?

  ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΓΑΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΟΣΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΥΛΟΣ ΟΤΕ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ <> ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ . ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ..... ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ .......ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.500.000 ΕΥΡΩ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΧ/ΤΙΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ??????? ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΕ ΜΕ ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΘΩ ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΟ .......

  ΑπάντησηΔιαγραφή